Biovegan je podjetje, ki je 25 let nazaj nastalo pod okriljem bio-pionirjev Clausa in Käthe Henneke z vizijo proizvodnje celostne BIO hrane.

Biovegan je 100 % družinsko podjetje katerega v središču je človek, njegovo dobro počutje in družina. Njihovo poslanstvo je zagovotiti najbolj čiste, naravne izdelke, ki ne bodo imeli samo žiga na embalaži, ampak bodo resnično najboljši. To pomeni, da se dosledno izogibajo vsem živalskim sestavinam, laktozi in kvašenim dodatkom. Njihov cilj torej ponuditi popolnoma naravne izdelke, ki so pa hkrati še odličnega okusa, saj menijo, da se to dvoje ne sme izključevati.

Družina Biovegana svoje izdelke razvija, proizvaja, trži in distributira sama.

Claus in Käthe Henneke sta ena izmed največjih inovatorjev v BIO industriji, saj sta pred približno 30. leti bila onadva tista, ki sta začela s proizvodnjo veganskih dodatkov za peko, izumila BIO pecilni prašek, leta 2009 razvila BIO kontifuro – prvo želirno sredstvo z BIO oznako in sestavila poseben recept za fino glazuro za torte.

Veliko izdelkov Biovegan je tudi brez glutena. V naši ponudbi jih imamo kar 35, vse od brezglutenskih dodatkov za peko, pudingov, desertov, dekorativnih izdelkov pa do želirnih sredstev.

Vse do danes podjetje ostaja odgovorno za razvoj razvoj in rast Biovegana in noben izdelek ne obide njihove potrditve. Clausu in Käthe se je zdaj pridružila še hčerka Nicole, kateri uspešno predajata znanje, ki sta ga pridobila z leti in s tem zagotavljata, da se kakovost njihovih izdelkov ohranja oz. le še bolj izboljšuje.

PRIJAVA JE BILA USPEŠNA!

 

POPUST TE BO KMALU ČAKAL V

e-NABIRALNIKU.