Logo Jardin BIOJardin BIO je gurmanska in inovativna francoska znamka organske hrane. Je družinsko podjetje Léa Nature, ki se zavezuje k uporabi naravne, lokalno pridelane hrane in ponujajo širok nabor slanih in sladkih živil ter pijač. Skupaj imajo trenutno v ponudbi več kot 350 izdelkov, od tega kar nekaj brezglutenskih.

Vsi izdelki Jardin BIO so 100 % organski, lokalno pridelani in ne vsebujejo palmovega olja. Poslujejo po pravilih pravične trgovine, so člani kluba “1 % za planet” in so tako preko skoraj 450-ih projektov za varstvo okolja namenili že več kot 2,4 milijona evrov, uporabljajo embalažo, ki je primerna za recikliranje, stremijo k čim manjšemu karbonskemu odtisu, ki ga puščajo v naši atmosferi in so nasplošno vključeni v različne programe, ki varujejo naše okolje in nas.

Jardin BIO je torej znamka, ki nam ponuja ne samo izdelke odličnega okusa, ampak tudi takšne, ki so dobri za nas in naše telo, hkrati pa z njihovo proizvodnjo minimalno škodujejo okolju.

V naši ponudbi imamo 17 izdelkov brez glutena podjetja Jardin BIO, od slanih prigrizkov, do mok, kosmičev in omak za kuhanje.

PRIJAVA JE BILA USPEŠNA!

 

POPUST TE BO KMALU ČAKAL V

e-NABIRALNIKU.