Probios je izjemno uspešno italijansko podjetje vegetarijanske organske hrane, katerega poslanstvo je pridelava surovih materialov z obzirom do človeka in narave že več kot 35 let. Približno polovica njihovih 900ih izdelkov je tudi brezglutenskih. Že mnogo let proizvajajo in prodajajo izdelke primerne za ljudi s posebnimi dietami.

Ime podjetja izhaja iz grške besede PRO (v prid) in BIOS (življenje) – v prid življenju. S tem svojim strankam sporočajo, da podjetje posluje v skladu s principi in vrednotami v dobrobit življenju – tako človeku kot naravi.

Že od leta 1978 Probios nudi širok izbor organske hrane pridelane okolju in zdravju prijazno.

V začetku leta 1990 sta podjetje prevzela Fernando Favilli in Rossella Bartolozzi ter se odločila, da bosta naredila vse kar je v njuni moči, da organska hrana ne bo zgolj modna muha in dostopna samo eliti, temveč življenjski slog vseh ljudi. Skupaj z njuno odločnostjo, navdušenjem in kvalificirano delovno silo so se njune sanje uresničile: Probios je postal vodilno podjetje na trgu organske hrane.

Probios je prisoten in 52 državah po vsem svetu. 85% njihovih dobaviteljev je italijanskih, 70% surovih materialov pa pridelanih v Italiji. Prodajajo več kot 450 brezglutenskih izdelkov in približno 150 proizvodov brez mleka. Mnogo njihovih izdelkov je tudi brez kvasa in palmovega olja, večina je primernih za vegane, prav vsi pa so organski.

PRIJAVA JE BILA USPEŠNA!

 

POPUST TE BO KMALU ČAKAL V

e-NABIRALNIKU.