Schär je italijansko podjetje, ki je nastalo leta 1922 pod okriljem Dr. A. Schära. Leta 1981 se je podjetje nekoliko preoblikovalo pod vodstvom Ulricha Ladurnera in začelo izdelovati brezglutenske izdelke številka 1 v Evropi.

Izdelki Schär so tisti izdelki, ki jih na naših in tujih policah najpogosteje srečujemo.

Podjetje Schär se zaveda pomena zanesljivosti in varnosti, ki je potrebna pri izdelavi brezglutenskih izdelkov, zato so vključeni v kontrolo vse od kultiviranja pa do same proizvodnje, saj lahko le tako z gotovostjo trdijo, da so njihovi izdelki prav zares brez glutena. Vsi surovi materiali, ki jih skrbno pridelajo, so ob prihodu v proizvodnjo še enkrat podvrženi strogi kontroli njihovih laboratorijev in šele nato se iz njih izdelajo brezglutenski izdelki.

Schär zagotavlja, da so njihovi izdelki ne samo brez glutena, temveč tudi, da ne vsebujejo sinteznih sladil, ojačevalcev okusa, barvil in gensko spremenjenih organizmov.

Veliko njihovih izdelkov je tudi brez laktoze, nekateri so primeni za vegane, vedno bolj pa uporabljajo tudi surovine iz ekološke pridelave.

Izdelujejo širok nabor kruhov in testenin, razno raznih piškotov, ploščic, kolačkov in biskvitov, slanih prigrizkov in drugih živil, ki jih potrebujemo za pestro brezglutensko kuhinjo.

Gluteco ima v svoji ponudbi kar 68 brezglutenskih izdelkov podjetja Schär.

PRIJAVA JE BILA USPEŠNA!

 

POPUST TE BO KMALU ČAKAL V

e-NABIRALNIKU.