Taste Gourmet Spice Co. je inovativno podjetje iz Velike Britanije, ki je nastalo leta 2011 pod odkriljem Marka Hughesa.

Mark Hughes je kot velik ljubitelj hrane začel izdelovati gurmanske začimbe z željo, da bi si popestril vsakodnevne jedi s pravimi, čistimi sestavinami. Zdelo se mu je, da začimbe, kisi in marinade, ki jih uporablja, vsebujejo preveč nepotrebnih sestavin, ki njegovemu zdravje vse prej kot koristijo. Zato je začel ustvarjati izdelke iz najbolj čistih in pravih surovin. Želel je zmanjšati količino soli in sladkorja, ter ljudem pokazati druge načine za pripravo najljubših marinad in začimbnih mešanic.

Taste ima v svoji ponudbi razne samostojne začimbe, različne soli, popre, balzamične kise, olja, marinade in super hrano.

Popolnoma vsi izdelki v njihovi ponudbi so brez glutena, večina prelivov in marinad je brez sladkorja, vsebnost soli pa je zmanjšana za 75%, vsi izdelki so primerni za vegetarijance, večina pa tudi za vegane in paleo diete. Prav vsi njihovi izdelki pa so tudi ročno izdelani v manjših količinah, da se čimbolj ohrani njihov okus.

PRIJAVA JE BILA USPEŠNA!

 

POPUST TE BO KMALU ČAKAL V

e-NABIRALNIKU.