Viall je italijansko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo pekovskih izdelkov in slaščic brez glutena. Njihovi izdelki so primerni za celiakaše, ljudi z intoleranco na gluten, z alergijo na lupinasto sadje, laktozo in sojo.
Začetki Vialla segajo že več kot 50 let nazaj, ko je bil le majhna družinska pekarna.
Njihovo poslanstvo je iskanje receptov in izdelava izdelkov, ki so primerni za večino alergij.
Želijo ne samo, da so njihovi izdelki okusni, temveč tudi zdravi, zato imajo manjšo vsebnost sladkorja in kemijskih dodatkov. Prav tako v Viallovih izdelkih ne boste našli guar gumija, ksantana, mono in digliceridov maščobnih kislin ter najpogostejših alergenov: laktoze, soje, lupinastega sadja in jajc (razen v določenih piškotih, ki majo prisotnost teh alergenov posebej označeno).
Prav tako noben izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora, zato so primerni tudi za vegane, iz svoje proizvodnje pa so odstranili tudi palmovo olje.
V naši ponudbi imamo 16 izdelkov blagovne znamke Viall, med njimi je največ pekovskih izdelkov (kruh, prepečenec, piškoti) ter nekaj testenin. Prav vsi izdelki so brez glutena. Nekateri med njimi so brez sladkorja, laktoze, jajc in soje, ter primerni za vegane.

PRIJAVA JE BILA USPEŠNA!

 

POPUST TE BO KMALU ČAKAL V

e-NABIRALNIKU.