POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Tukaj so zbrana tista vprašanja, ki nam jih najpogosteje postavljate. Če pa med spodaj naštetimi odgovori ne najdete pravega, nas seveda kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali.

Kako oddam naročilo?

Najprej poišči želene izdelke. Lahko jih najdeš v kategorijah ali pa si pomagaš z iskalnikom (desno zgoraj). Pri izdelku klikni na gumb Dodaj v košarico, nato pa lahko z brskanjem po trgovini še nadaljuješ, razen, če imaš nabrane že vse izdelke, potem lahko v okencu, ki se ti prikaže na desni strani ali ob kliku na košarico desno zgoraj, klikni Na blagajno. Zdaj je čas da vpišeš vse svoje podatke, ki so potrebni za dostavo izdelkov. Če nam želiš glede dostave karkoli sporočiti ali imaš kakšno posebno željo, lahko to zapišeš spodaj v Opombe. Skrajno desno se ti bodo izpisali izbrani izdelki. Še enkrat preveri, če je košarici vse kar potrebuješ, nato pa izberi način plačila. V kolikor imaš še kak Kuponček, izpolni še polje pod gumbkom Zaključi nakup. Na koncu še enkrat preglej naročilo in klikni Zaključi naročilo. Izpisala se ti bo številka naročila in na e-mail boš dobil/-a potrditev naročila. V kolikor se ti številka ni izpisala in na email nisi dobil/a nobenega sporočila, naročilo ni bilo uspešno oddano. Predlagam, da nas v tem primeru kontaktiraš na info@gluteco.si ali 040-239-243.

Koliko časa traja dostava?

Vaše naročilo bo dostavljeno naslednji delovni dan, ko zapusti naše skladišče. Ko vaš paket odpošljemo, boste prejeli e-sporočilo. Ponavadi so paketi dostavljeni v 1 do 2 delovnih dneh.

Če boste naročilo oddali čez vikend, bomo vaše izdelke odposlali v ponedeljek oz. v primeru praznikov naslednji delovni dan.

GLS vam bo paket dostavil dan za tem, ko ga bomo odposlali.

Kakšni so stroški pošiljanja?

Stroški pošiljanja znašajo enotnih 2,99€. Pri nakupih nad 30€, pa je poštnina brezplačna.

Kako lahko plačam naročilo?

Svoje naročilo lahko plačaš na 2 načina: dostavljalcu po povzetju ali z direktnim nakazilom na naš TRR po predračunu.

V primeru plačila po povzetju se obračuna še GLS storitev v višini 0,99€.

Ali lahko oddam naročilo preko telefona ali emaila?

V primeru, da imate težave z oddajo naročila, nas lahko kontaktirate preko info@gluteco.si ali na telefonsko številko 040-239-243 in tako naročite željene izdelke.

Kaj če me v času dostave paketa ni doma?

O času dostave paketa se boste dogovorili z GLS dostavljalcem, ki vas bo kontaktiral na dan dostave. Če paketa ne boste mogli prevzeti, se boste dogovorili za alternativno lokacijo, kjer vam bo dostavljalec pustil paket ali za ponovno dostavo.